Drept penal

Cabinet avocat SORIN ARDELEAN acorda cu profesionalism servicii de consultanta juridica, consiliere juridica, asistenta juridica si reprezentare juridica in procese in domeniul Dreptului Penal.

Asistand si reprezentand persoane fizice si societati comerciale in cauze penale si de natura penala, av. drd. SORIN ARDELEAN actioneaza deopotriva in contexte ale urmaririi penale, cat si in fata instantei de judecata.

In gestionarea unor servicii profesioniste Cabinet avocat SORIN ARDELEAN va pune la dispozitie cuantumuri ofertante, personalizate, prin prisma carora cea mai buna asistenta si reprezentare juridica de care puteti beneficia indiferent de continutul spetei este remunerata in termenii unor pachete rezonabile si personalizate.

Organizarea strategica a apararii

In caz de acuzare sau de directa implicare este garantata in contexte penale precum:

 • Furt, talharie, inselaciune, delapidare sau gestiune frauduloasa;
 • Fals in inscrisuri oficiale sau sub semnatura privata;
 • Infractiuni de coruptie (luare / dare de mita, trafic de influenta, primire de foloase necuvenite);
 • Criminalitate informatica;
 • Trafic / consum de droguri;
 • Trafic de persoane sau proxenetism;
 • Infractiuni economice: evaziune fiscala, bancruta frauduloasa, spalare de bani;
 • Ucidere din culpa;
 • Vatamare corporala (grava, din culpa);
 • Conducere sub influenta bauturilor alcoolice sau drogurilor etc;
 • Alte infractiuni prevazute de legea penala.

In aceste conjuncturi, interventia juridica a av.drd. SORIN ARDELEAN este operativa, strategica si principiala, actionand deopotriva in conditiile consilierii specializate, prevenind formularea de acuzatii penale, dar si in conjunctura cazurilor de urmarire penala demarata, lucrand pentru a obtine respingerea sau reducerea acestora.

De asemenea, cu tact si profesionalism, speculatia este exclusa in vederea obtinerii unui tratament juridic ferm, echitabil si predictiv: simpla invinuire sau inculpare intr-o cauza penala nu este echivalenta gasirii dumneavoastra in calitatea de vinovat ori condamnat de catre o instanta de judecare.

Intelegem sa va intampinam cu promptitudine si mobilitate: potentialii clienti aflati in stare de arest preventiv sau in detentie pot beneficia de grefe si consultatii juridice la locul de detentie.

In aceste conditii, av. drd. SORIN ARDELEAN considera obiectul colaborarii juridice cu clientii sai sursa unui parteneriat echitabil, operativ si de succes, prin mutuala dedicare cauzei dumneavoastra!

Indiferent ca este vorba despre probleme financiare sau de natura juridica, cabinetul nostru este pregatit de actiune. Va oferim consultanta si astfel luam cele mai bune decizii impreuna pentru a rezolva orice caz.

Sorin Ardelean
Av. Drd.

Asteptam intrebarile dumneavoastra

Si suntem gata sa va oferim solutiile potrivite. Nu ezitati sa ne contactati!

Suna acum!